2011. április 24., vasárnap

Poláris világ jóskártya - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Eladó poláris világ jóskártya exkluzív gyüjtői példány!
Az elején Swarovsky kristállyal, benne 2 db aranyozott dobókocka bőr tasakban. Kirakást segítő játékmező, füzet  található. A jóskártyához ajánlunk egy a jóslást segítő dobókocka készletet. Egy kézzel készült, minőségi fém NEHÉZ és egy szép, műanyag KÖNNYŰ kockát, fekete bársony talizmán zsákocskában. A két kocka nem csak látványosabbá, egyszerűbbé és átéltebbé, de koncentráltabbá is teszi a jóslás folyamatát. A kockával dobás időszakában intenzívebben tudsz a kérdésre figyelni, erőteljesebben lehet összpontosítani, így biztosabb jóslat jön ki, mint az egyszerű keveréssel.
A kártyákból egyszerű, hagyományos keveréssel és húzással is kiválaszthatod a megfelelő lapokat!
Akkor minek a két dobókocka?
Ugyanazért, amiért a kedvenc teádat teáscsészéből, borodat borospohárból iszod, noha a markodba töltve is kiszürcsölhetnéd – de te tudod, hogy a megfelelő tartalmat a megfelelő formában lehet legjobban élvezni. Mi a kártya használójára bízzuk, szeretne-e a dobókockákkal támogatva jósolni, s ha igen, mikortól – ezért a kockákat nem csomagoltuk minden pakli mellé. Kiválaszthatod,  hogy multipakk, (dobókockás) vagy egyedi (kocka nélküli) kiszerelésben vásárolod meg.
A jóskártya egy új Univerzumot nyit meg használói számára. Olyan transzcendens, a Szinkronicitás elvén működő tapasztalásokat és találkozásokat generál, melyre eddig nem volt példa! Olvasd el a kártyát használók véleményét!
A kártyacsomagok mellett találsz egy a kirakást segítő terítőt (képünkön).
A terítő nem csupán mutatós játékmező, de praktikus is, hiszen mosható-vasalható, tartós textil anyagból készült. Színeivel, jelképeivel, számaival gyakorlatias, átlátható, önálló orákulumrendszert ad a kezedbe. A terítő minden dobozban ott lapul!  
A dobozban továbbá egy három nyelvű (angol, német és magyar) használati útmutató füzetet találsz, melyben a kirakások módjait és a lapok jelentéseit olvashatod - ez a csomag része, s alapvetően elegendő.


Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 15:02
. Poláris világ jóskártya - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése