2011. június 28., kedd

Botoceutical Platinum Szerum - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

 
Eredeti ára: 5030. - Most itt 3700Ft
 
A Botoceutical Platinum biotechnológiai szérum az első olyan készítmény, amely tartalmazza a hat legtökéletesebb peptid kombinációját. A Botoceutical Platinum szérum pentapeptidet tartalmaz, amely a preszinaptikus idegsejt környékén rövidebb idő alatt fejti ki a hatását, mint a hexa- és a heptapeptid. A test mérsékelt elektromos töltéssel rendelkezik, amely az ismételt mozgásoknál a test adott részében növekszik. A pentapeptid elősegíti a SNARE komplex pillanatában az acetylcholin leválásának gyengítését úgy, hogy az alkalmazás helyén csökkenti a bőr elektromos töltését és az idegsejtek aktivitása fokozódik. Az idegsejtek megkötik az acetylcholint az izomsejtekbe és izommozgást idéznek elő. A pentapeptidnek az a tulajdonsága, hogy csökkenti az elektromos töltést, befolyásolja az izomösszehúzódásokat. Az izomösszehúzódások gyengítése által a bőr fiatalosabb lesz, a ráncok kisimulhatnak és újak nem keletkeznek. A Botoceutical Platinum heptapeptidet és acetyl octapeptidet - természetes aminosavat - tartalmaz, amely hét aminopeptid összetevőből áll. Fejlett peptid-szerkezete hatékonyabban gátolja a pórusok kialakulását és a neurotranszmiterek felszabadulását, mint bármely más aminopeptid. A heptapeptid magasabb szintű aminopeptid, gyorsabban fejti ki a hatását és csökkenti a ráncok mélységét, amire más peptid nem képes. A heptapeptid a létező SNAP-25 receptorra kapcsolódik, ezzel blokkolja az acetylcholin lazulását. Ennek következtében az idegsejtek nem tudják hatékonyan közvetíteni az izomösszehúzódáshoz szükséges jelet. Ha az ismételt izommozgásokat gátoljuk, csökkenhetnek az arcon található ráncok, lágyulhatnak a kontúrok. A Botoceutical Platinum szérum a tripeptid szintetikus származékát tartalmazza, amelyet kifejezetten a bőr hatékony ránctalanítására fejlesztettek ki, amely csökkentheti a mimikai ráncokat és ellazítja az arc izmait. Az aktív tripeptid hatása hasonló a kígyóméreg hatásához, amely neuromuszkuláris blokkot idéz elő. Ez valójában az izom nikotin acetylcholin receptor (hatással van a postsynaptikus sejtmembránra) reverzibilis antagonistája. Valószínűsíthető, hogy a tripeptid az epsilon receptor alegységéhez kapcsolódik, ezáltal megakadályozza az acetylcholin kapcsolódását a receptorra, így bezárt marad. Zárt állapotban a nátrium-ionok (Na+) nem szívódnak fel (abszorbció) és az izmok lazák maradnak. A Botoceutical Platinum szérum dipeptid tyrozyl-arginint tartalmaz. A dipeptid a szervezet olyan természetes összetevője, amely képes alkalmazkodni a helyi használatnál és feltűnő neuromodulációs hatású.
A peptid teljesen szintetikus jellegű és egyre gyakoribb a kozmetológia területén való mindennapos használata, hiszen előtérbe került a bőr szerkezetének és fiziológiájának tanulmányozása által. Tapasztalatok azt mutatják, hogy a negatív környezeti hatások és az egyre fokozódó stressz szintén negatív hatással van az arcbőrre, tehát egyre nagyobb figyelmet igényel az arcbőr ápolása.
A Botoceutical Platinum szérum a hat különböző peptidet tartalmazó komplementáris rendszernek köszönhetően még hatékonyabb. A pentapeptid hatása révén a helyi szinoptikus feszültség, valamint az idegsejt reaktivitása és hatékonysága csökken. A hexa- és heptapeptid együttesen leállítja a felszabadult neuro-transzmitereket, és a tripeptid által az arcbőr kisimul, a ráncok tompulnak és az izmok ellazult állapotban maradnak. Ilyen beavatkozással az izomösszehúzódás csökkenthető, vagy teljesen megszüntethető és a mimikai ráncok csökkenhetnek. A Botoceutical Platinum szérum forradalmian új lépést jelent a ráncok kialakulásának megelőzésében és a mély ráncok csökkentésében. A termékben található hat peptid és erős antioxidáns - liposav, DMAE, hialuronsav összekapcsolása - feszesebbé teszi az arcbőrt.
A DMAE stabilizálja a membránokat, így gátolja a sejtekben a lipofuscin (pigment, festékanyag, amely az öregségi foltok kialakulását idézi elő) felgyülemlését, ezzel elősegíti a sejtek regenerálódását és lassítja a sejt-elhasználódás folyamatát. A hyaluronsav liposzómás formában fontos szerepet játszik a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzésében. A liposzómák együtt fejtik ki hatásukat az epidermisz (felhám) sejtjeivel, amelyekbe tartalmukat továbbítják. A nátrium-hyaluronát kíváló hidratáló és simító hatása révén alkalmas a száraz bőr ápolására. Fontos szerepet játszik a bőr nedvességének megtartásában és a bőr szerkezeti integritásának megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt, visszaadja rugalmasságát, és hatékony az öregedési folyamatok megelőzésében. A liposav elősegíti a sejtek lélegzését és résztvesz az energiaszerzésben. Méregtelenítő hatású a testbe jutó néhány káros vegyület esetén.
A Botoceutical Platinum szérum forradalmian új lépést jelent a ráncok kialakulásának megelőzésében és a már meglévő ráncok csökkentésében. A legtökéletesebb peptidek összekapcsolását a Herb-Pharma AG társaság a farmakológiai és dermatológiai kutatások eredményeire és a ránctalanítás széleskörő értelmezésére alapozza. A Botoceutical Platinum szérum hatása azonnali, azonban a kúraszerű alkalmazás javasolt. A tesztelt személyek szerint a javulás rövid időn belül látható volt, 30 perccel a használat után az arcbőr kellemesen feszült. A forradalmian új Botoceutical Platinum szérum segítségével biztonságosan és hatékonyan csökkentheti az arcon található ellenálló és mély ráncokat. A Botoceutical Platinum szérum megfelelő egyensúlyba hozza a bőrt az erősebb felszívódás és ránctalanító hatás érdekében. Így is ismerheted: BotoceuticalPlatinumszérum


Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Az aukció vége: 2011-07-09 12:23
. Botoceutical Platinum Szerum - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése