2011. július 31., vasárnap

Gaál Éva: Mohó-sziget és Türelem-sziget - Jelenlegi ára: 685 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mohó-sziget és Türelem-szigetA könyv listaára: 790 Ft. Leírás:
A keresztény értékeket közvetítő tanmesében egy egyárbócos bárka utasaival együtt fedezhetjük fel az óceánok veszélyekkel teli vizeit. Azt mondod, kockázatos vitorlással ilyen hosszú útra indulni? Igazad van. De gondolj arra, hogy kapitányunk maga Jézus Krisztus, aki megmutatja a helyes irányt, és ura marad a legviharosabb helyzetnek is. A történet folyamán a mesehősök két, merőben ellentétes világot rejtő sziget lakói között tesznek látogatást. Az első utazás Mohó-szigetre vezet, ahol jóléttől kigömbölyödött, semmittevéstől álmatag állatok élik eleinte békésnek tűnő hétköznapjaikat. Csakhogy a béke egészen odáig tart, amíg nem ütköznek az érdekek, mert ez esetben egymás ellenségeivé válnak a lakók. A történet második részében a Türelem-szigeten köt ki a bárka, ahol a kilenc utas megtapasztalja, hogy milyen egy valódi szereteten és összetartáson alapuló közösség tagjának lenni. A színes illusztrációval kísért, karcsú, fűzött tanmese az általános iskolás korosztály számára ajánlható elsősorban. ISBN: 978-963-9390-61-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 685 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 16:40
. Gaál Éva: Mohó-sziget és Türelem-sziget - Jelenlegi ára: 685 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése