2011. október 21., péntek

74-es sötétkék pufidzseki - Jelenlegi ára: 990 Ft

Sötétkék earlydays márkájú pufidzseki - akkor jó, amikor a baba már járkál, és könyebben mozog a lába, ha nem overálban van. Jó meleg, bélelt, belül polár anyagú, kívül esőlepergető orkán. Dereka enyhén gumírozott, így nem csúszik fel soha és nincs kinn a háta, ha a babakocsiban ül sem.   Sok zsebe is van - bár ezt ebben a korban még nem értékelik. Zippzáras.
Látható hibája nincs, hiszen azért még keveset ment benne a fiam, inkább a kocsiban adtuk rá.
Nem bolt vagyok, a saját gyerekeim kinőtt ruháját árulom. nem dohányzunk, állatunk nincs. A ruhák tiszták, (ha nem is mindig frissen vasaltak) és nagyon ügyelek rá, hogy se szakadt, se foltos ne legyen egyik sem. Általában teljesen újszerű állapotban vannak.
A ruhát személyesen csak Budapesten a VII. kerületben lehet átvenni előre egyeztetett időpontban. A szüleim vállalták, hogy átadják, mert az én időbeosztásom hektikus, de ők se tudnak vele sehová elmenni. (Lift van náluk. )
Ha ez nem felel meg, akkor a postai átutalás megérkezte után küldöm a ruhákat. Hacsak másként nem kéri valaki, ajánlottan postázok. Minden más esetben a felelősség a vevőt terheli az esetleges postai eltűnésért. (Nem volt még rá példa, de nem is szeretném. )
154.


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 10:00
. 74-es sötétkék pufidzseki - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése